Even voorstellen

Mijn naam is Yvonne Wijnhoven. Gezondheid en het verhaal achter de mens heeft me altijd geïnteresseerd. Op mijn 18e ben ik begonnen met mijn opleiding tot verpleegkundige. Met veel plezier heb ik 18 jaar in een ziekenhuis gewerkt als algemeen verpleegkundige en decubitus/wondverpleegkundige. Daarna heb ik nog 5 jaar als praktijkverpleegkundige bij een verpleeghuisorganisatie gewerkt.

Door lichamelijke (pijn)-klachten kon ik mijn werk als praktijkverpleegkundige niet meer uitvoeren. Na een lange zoektocht naar een oplossing voor mijn probleem kwam ik in contact met Bowen Therapie. Het viel me op dat het een zachte maar ook effectieve therapie is. De hele persoon wordt behandeld en niet alleen de klacht.

Nadat mijn klachten waren verbeterd werd ik zo enthousiast dat ik heb besloten de opleiding tot Bowen Therapeut te volgen. Ik ben nu Bowen behandelaar en hoe meer ik hoor en leer over de functie van fascie en de invloed op lichaam en geest, hoe enthousiaster ik word.

In mijn praktijk werk ik dan ook met passie en plezier om mensen het zachte en ontspannende effect van Bowen Therapie te laten ervaren en  klachten te verminderen.

spier en gewrichtsklachten hoofdpijn stress darmaandoeningen